Optredens in Café Rongen

In het café treden natuurlijk ook regelmatig bandjes/beginnende muziekanten op. Nou ja, regelmatig, dat valt eigenlijk wel mee, maar het aantal optredens groeit met de dag...

Niet meer in Café Rongen:

xx-7/8-2000: SparveldPosse!! De nieuw te formeren groep van de Zotte Mannetjes en de Pisbakboys, heet Sparveld Posse, en met de barbeque is het de bedoeling dat deze geweldige band hun #1 hit ten gehore zal brengen, "Origineel Plat Leuns". Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar dat het een feest wordt, staat gegarandeerd vast!!!

xx-xx-2000: Lost Generation!! Wat het 3e optreden van Arno en Chris moet worden, zal ergens in de wintermaanden plaats moeten vinden. Wanneer is nog niet bekend, maar omdat vorige keer de stroom eruit moest, zal het dit keer een extra groot feest worden! Succes gegarandeerd!

In Café Rongen geweest:

05-11-1999: DJ Papie!! Jawel, de master met zijn mondharmonica is in Café Rongen geweest om daar zijn kunsten te vertonen. Eerder al een optreden in het Hok, is op een groot succes uitgelopen, en ook dit optreden deed niet onder!
Het bier was gratis vanwege de verjaardag van Sandra, en toen dat op was heeft Café Rongen een compromis gesloten en hebben ze ieder voor 6,- de rest van de avond gratis laten drinken, en hoe! Er waren 7 kratten op, voor ongeveer 15 actieve drinkers. Best veel voor een avondje indrinken.
Pappie (die nog niet precies weet hoe hij nu eigenlijk wil heten, Papi, Pappie of Pappie, het is ons een raadsel...) maakte er een puike partij van door zelfs op verzoek van Paul Herman te spelen. Hierbij werd er door eenieder die het kende luidkeels meegezongen, en dat was dan ook het succes van de avond.
Na afloop was iedereen blij en prettig-dronken (wat men in de volksmond geloof ik "aangeschoten" noemt) en toen gingen we weg (net op tijd gelukkig...).

21-8-1999: LOST GENERATION! Het 2e optreden van Arno en Chris, alleen nu niet als Buttplugged, maar als Lost Generation. Dit optreden viel een beetje in het water. Er moest stroom uit de keuken worden gehaald, omdat de garage het waarschijnlijk niet aankon. Het optreden was nog geen 5 minuten bezig, of de stroom moest uit, dus ze hebben het optreden niet af kunnen maken, helaas. Maar gelukkig krijgen ze binnenkort een 2e kans om zich te bewijzen, want het begin van het optreden was vrij spectaculair, ondanks dat er sommige dingen mis gingen...

Het eerste optreden was van ButtPlugged, Arno en Chris, die met de barbeque (23-7-99) voor een feestelijke stemming zorgden, met verscheidene hits die zij ter gehore brachten. De playlist van de avond:

BUTTPLUGGED - PLAYLIST

1] Nothing Else Matters Intro (± 3 min)
2] Blokfluit Medley onder gitaar begeleiding (± 4 min)
 += Achmed uit Bagdad (3x)
 += Lust jij ook een Loempia? (2x)
 += Rustpauze (alleen begeleiding)
 += De Rattenvanger (1x)
 += Freestyle van Chris
3] In Holland Staat een Huis (2 stemmig) (± 1 min)
4] Slangenbezweren (± 1 min, of tot iedereen het zat is...)

-- PAUZE --

5] Herman (A Capella, mmv de gasten) (± 4 min)
6] Open & Dicht (met freestyle van gasten) (± 6 min)
7] Blokfluit Medley onder gitaar begeleiding (± 3 min)
 += Berend Botje
 += O wat zijn we heden blij
 += Freestyle van Chris
« Café Rongen Today